Nederland

Nederland (Aafke de Wijk)

De plaats Nederland in Overijssel, Nederland.
Onder het schilderij staat: ‘De Zaaier Vincent van Gogh’. De foto is gemaakt op 13 april 2009.


Deze webzijde bestaat sedert 22 juni 2009. Er wordt mondjesmaat, maar gestaag, nieuwe inhoud toegevoegd. Kwaliteit gaat daarbij vóór kwantiteit. Alle gemaakte foto's worden zorgvuldig bekeken en waar nodig bijgewerkt en uitgesneden, om tot een optimaal resultaat te komen. Vanwege de beperkingen van internet zal de kwaliteit nooit het niveau van een papieren afdruk kunnen halen. Bovendien zijn praktisch alle foto's gewoon uit de hand genomen, ook bij maximale zoom!

Hoewel we over veel foto's beschikken, zullen we niet alles tegelijk plaatsen. We geven de voorkeur aan afwisseling. U kunt dus steeds weer andere foto's aantreffen. Dat bevordert de variatie en de inspiratie voor u om nog eens terug te komen.

En laat horen wat u vindt van deze webzijde! Meldt ook gerust door ons gemaakte fouten. Fouten maken is onvermijdelijk, al zullen we ons best doen om ze zoveel mogelijk zelf weer te herstellen.

Dick Waanders

P.S. Kijk ook eens op http://www.opdegrens.eu
Zeer de moeite waard!


Wapen van Nederland

Dit is het wapen van Nederland.
De afbeelding is afkomstig van de webzijde ‘Nederlandse Gemeentewapens’ (www.ngw.nl) van Ralf Hartemink. Ralf heeft duizenden gemeentewapens van over de hele wereld verzameld en van relevante informatie voorzien.

De in Mijn Zonzijde opgenomen gemeentewapens zijn overgenomen van ‘Nederlandse Gemeentewapens’ en van Wikipedia.

De informatie over Nederlandse plaatsen in de rubrieken Algemeen is grotendeels afkomstig van Wikipedia, de vrije internet-encyclopedie.

Mocht u schending van de auteursrechten op deze webzijde tegenkomen, op welke wijze dan ook, dan bij voorbaat onze excuses. Tevens het verzoek om ons te informeren onder vermelding van de rechthebbende(n).

[4 juli 2009]