Wat is het Universum? (2)

Mijn Visie

Wat is het universum? Waar is God?

Het heelal is leven.
Het heelal is een levend wezen.
Het heelal is het lichaam van een levend wezen. Een lichaam dat vergelijkbaar is met dat van bijvoorbeeld de mens!
Het universum is dus een super-giga-reuzen-mens. Met alle ledematen en functies die het menselijke lichaam heeft, en mogelijk zelfs veel meer.
De vorm van dat lichaam hoeft niet noodzakelijkerwijs dezelfde te zijn als die van ons eigen lichaam, maar uitgesloten is het niet.

Ons zonnestelsel is n van de onnoemelijk grote aantallen atomen waaruit dat lichaam bestaat. En de aarde is dan weer een elektron van dat atoom!
Wij mensen mogen/moeten dat elektron bevolken, samen met een grote verscheidenheid aan andere levende wezens, en het is primair onze taak om het elektron zijn functionaliteit te geven en het gezond te houden!

De mens is dus slechts een spoortje op een elektron van een atoom in het lichaam van een superwezen. Een wezen dat z groot is dat wij vanuit onze aardse positie nooit zijn totale omvang zullen kunnen waarnemen. Ga maar na: als ons zonnestelsel een atoom is, dan is ons melkwegstelsel niet meer dan n molecule!

Net zoals het op elektron Aarde krioelt van leven, krioelt het op veel, zo niet alle, andere elektronen/planeten van leven. Leven dat er mogelijk heel anders uitziet dan hier op aarde. Er bestaan levensvormen die door ons niet kunnen worden opgemerkt, ze zijn onzichtbaar voor ons.

Het heelal is een superwezen, met een supergroot lichaam, met supergrote ledematen, met supergrote organen, maar ook met een supergrote intelligentie en supergrote capaciteiten. Hoe zouden we een dergelijk wezen kunnen noemen?
GOD.
Wij mensen maken letterlijk deel uit van God!